Křepelky na rajčatech

45 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
13 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme máslo a na něm zprudka orestujeme křepelky ze všech stran. Přidáme cibuli, rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké.
  • 2
    Křepelky vyjmeme a uchováme v teple. Do zbylé šťávy v hrnci přilijeme vodu, vhodíme rýži a vaříme na mírném ohni 15-20 minut, až je rýže měkká.
  • 3
    Porce rýže tvarujeme naběračkou, servírujeme s křepelkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.