Křepelky nadívané

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
35 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křepelky rozřízneme napůl, částečně je vykostíme, necháme jen konce nohou. Kuřecí maso umeleme na strojku spolu se slaninou, přimícháme strouhanku, vejce, promícháme a tuto směs rozprostřeme na křepelčí maso, zavineme do rolády, ovážeme nití, osolíme, opepříme a pomažeme máslem. Cibuli nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu na slabé plátky.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, krátce orestujeme, přiložíme křepelčí rolády, obložíme plátky slaniny, podlijeme vývarem a dáme péct. Pečeme přibližně 1/2 hodiny, maso během pečení potíráme vypečeným tukem a podle potřeby podléváme vodou.
  • 3
    Upečené rolády naporcujeme a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.