Krevetové tapas
25 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 250gramůKrevety tygří - loupané
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vyloupané krevety dáme do mísy a pokapeme je šťávou z jednoho citrónu. Menší červenou papriku rozkrojíme a odstraníme jadérka. Cibuli a česnek oloupeme, spolu s paprikou nasekáme nadrobno, přidáme do misky ke krevetám.
- 2Zalijeme olejem, osolíme, opepříme, všechny suroviny důkladně promícháme a dáme na hodinu do lednice odležet.
- 3Před podáváním krevety několik minut prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.