Krevetový salát s bramborem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
565 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme a povaříme v osolené vodě cca deset minut. Poslední čtyři minuty vaříme spolu s chřestem. Nakonec zeleninu zcedíme a dáme stranou.
  • 2
    Zatímco se vaří brambory, vedle necháme ve vodě vařit vejce. Po pěti minutách je vyndáme, zchladíme studenou vodou a oloupeme.
  • 3
    Do mixéru vykrojíme dužinu limetky, přidáme olej, prolisujeme česnek a přidáme ančovičky. Pořádně směs rozmixujeme, dokud nebude krémová. Polovinu kaše smícháme s brambory, druhou polovinu přendáme do mísy, kam přidáme i oloupané krevety.
  • 4
    Vše pořádně promícháme, jako první na talíř dáme krevety, poté přidáme brambory a rozpůlené vejce, vše ozdobíme olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.