Krevetový salát s brokolicí

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
469 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě. Zchladíme studenou vodou.
  • 2
    Feferonku nasekáme, smícháme s omytými krevetami a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Ze zakysané smetany, vinného octa, olivového oleje, soli a pepře umícháme zálivku.
  • 4
    Povařenou brokolici spolu s krevetami upravíme na mísu a pokapeme zálivkou.
  • 5
    Sálat ozdobíme natvrdo uvařenými, nakrájenými vejci a cherry rajčátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.