Krevetový salát s majonézou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme okurku a rajčata na kostičky, vařené vejce na plátky, petrželku s pažitkou posekáme.
  • 2
    Do mísy nasypeme vychladlé krevety, přidáme scezený nakládaný hrášek, okurku, rajčata, vejce, ochutíme solí, pepřem, přisypeme petrželku s pažitkou, smetanu s majonézou spolu smícháme a opatrně vmícháme do salátu, aby se vejce příliš nerozpadlo.
  • 3
    Podáváme vychlazený s tmavým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.