Krevetový salát se zeleninou
35 min.
Ingredience
- 300mililitrůZeleninová směs mexická - Bonduel
- 100gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůOlej olivový
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůSůl
- 200gramůRýže dušená
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůŠunka dušená
- 3stroužkyČesnek
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
589 mg
Cukr
123 mg
Postup přípravy
- 1V osolené vodě si uvaříme mraženou zeleninu. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli ho opékáme. Pak přidáme vařené krevety, uvařenou zeleninu a vše necháme chvíli prohřát.
- 2Veškeré ingredience z pánve smícháme s uvařenou rýží, přidáme olivový olej a na závěr zakapeme citronovou šťávou.
- 3Promícháme a posypeme nakrájenou šunkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.