Krevetový salát se zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
589 mg
Cukr
123 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě si uvaříme mraženou zeleninu. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli ho opékáme. Pak přidáme vařené krevety, uvařenou zeleninu a vše necháme chvíli prohřát.
  • 2
    Veškeré ingredience z pánve smícháme s uvařenou rýží, přidáme olivový olej a na závěr zakapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Promícháme a posypeme nakrájenou šunkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.