Krevety a avokádo s octovou zálivkou

10 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
7 g
Cukr
661 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme podélně avokádo, půlky otočíme proti sobě, abychom mohli avokádo vypeckovat.
  • 2
    Oloupeme a podélným rozříznutím vytvoříme 6 plátků.
  • 3
    Uděláme to samé i s druhým avokádem.
  • 4
    Plátky potřeme citronovou šťávou aby dužina nezhnědla a rozložíme do tvaru vějíře na 4 talíře.
  • 5
    Na každý talíř dáme čtvrtinu krevet.
  • 6
    Suroviny na octovou zálivku dáme do sklenice se šroubovacím uzávěrem a protřepeme.
  • 7
    Každou porci zalijeme trochou zálivky, posypeme petrželí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.