Krevety na avokádu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý kopr a petrželku nasekáme, smícháme se zakysanou smetanou a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Avokáda rozpůlíme, dužinu uvolníme od pecek, oloupeme ji a nakrájíme na plátky. Zakapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Bylinkovou omáčku rozdělíme na 4 talířky, na ni rozložíme avokádové plátky a posypeme očištěnými krevetami.
  • 4
    Pokrm podáváme ozdobený oloupanou, na kostičky nakrájenou cibulí a lístky polníčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.