Krevety na avokádu
15 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 125gramůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyAvokádo
- 2lžíceCitronová šťáva
- 300gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusCibule červená
- 1kusSalát Polníček
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytý kopr a petrželku nasekáme, smícháme se zakysanou smetanou a podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Avokáda rozpůlíme, dužinu uvolníme od pecek, oloupeme ji a nakrájíme na plátky. Zakapeme citronovou šťávou.
- 3Bylinkovou omáčku rozdělíme na 4 talířky, na ni rozložíme avokádové plátky a posypeme očištěnými krevetami.
- 4Pokrm podáváme ozdobený oloupanou, na kostičky nakrájenou cibulí a lístky polníčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.