Krevety na česneku s rajčaty
15 min.
Ingredience
- 1kusChilli paprička
- 250gramůRajčata
- 30gramůPetržel - nať
- 80mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 300gramůKrevety tygří - loupané
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chilli papričku nakrájíme na velmi jemné kroužky. Stroužky česneku pokrájíma na tenké plátky.
- 2Krevety umyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky tlusté asi 1 cm. Rajčata omyjeme a rozčtvrtíme. Petrželku nasekáme na jemno.
- 3V pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje a na středním ohni podusíme česnek a chilli. Přidáme krevety a za stálého míchání podusíme zhruba minutu. Přidáme rajčata s petrželkou a už jen ohřejeme, osolíme. Před smícháním s čerstvě uvařenými těstovinami přimícháme zbývající olej.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.