Krevety na česneku s rajčaty

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chilli papričku nakrájíme na velmi jemné kroužky. Stroužky česneku pokrájíma na tenké plátky.
  • 2
    Krevety umyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky tlusté asi 1 cm. Rajčata omyjeme a rozčtvrtíme. Petrželku nasekáme na jemno.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje a na středním ohni podusíme česnek a chilli. Přidáme krevety a za stálého míchání podusíme zhruba minutu. Přidáme rajčata s petrželkou a už jen ohřejeme, osolíme. Před smícháním s čerstvě uvařenými těstovinami přimícháme zbývající olej.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.