Krevety na jehlách

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
11 g
Cukr
420 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety a rajčátka omyjeme, papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Vždy 4 krevety napíchneme střídavě s šalotkami a kousky paprik na jehly. Špízy položíme na větší kusy alobalu, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ke každému špízu přidáme snítku tymiánu a rozmarýnu a zbylé šalotky a rajčátka. Alobal pevně zabalíme, vložíme na gril a za častého obracení grilujeme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.