Krevety na jehlách
35 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata Cherry
- 450gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika žlutá
- 4kusyŠalotka
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyTymián čerstvý
- 4kusyRozmarýn čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
11 g
Cukr
420 mg
Postup přípravy
- 1Krevety a rajčátka omyjeme, papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
- 2Vždy 4 krevety napíchneme střídavě s šalotkami a kousky paprik na jehly. Špízy položíme na větší kusy alobalu, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
- 3Ke každému špízu přidáme snítku tymiánu a rozmarýnu a zbylé šalotky a rajčátka. Alobal pevně zabalíme, vložíme na gril a za častého obracení grilujeme asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.