Krevety na kari
27 min.
Ingredience
- 600gramůKrevety tygří - loupané
- 600gramůRýže dušená
- 60gramůCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 250mililitrůBešamel
- 2lžičkyKari koření
- 700mililitrůVoda pitná
- 7gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krevety vaříme ve slané vodě asi 7 minut, podle velikosti krevet.
- 2Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přisypeme kari koření, zamícháme, přidáme uvařené krevety bez hlav a zalijeme bešamelem. Necháme prohřát a podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.