Krevety na smetaně s parmazánem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
452 mg
Cukr
650 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na rozehřátém oleji smažíme pancettu za občasného promíchání asi 5 minut. Přidáme na kolečka nakrájenou cibulku, nadrcený česnek a ještě chvíli smažíme.
  • 2
    Do základu vmícháme očištěné a omyté krevety a vše restujeme, dokud krevety nezrůžoví.
  • 3
    Zalijeme smetanou a přivedeme k varu. Přidáme citronovou šťávu, osolíme, opepříme a omáčku na mírném ohni povaříme 2 minuty.
  • 4
    Hotový pokrm upravíme na nahřátou mísu, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme omytými špenátovými listy.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.