Krevety restované na víně a česneku

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
306 mg
Cukr
472 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek a po cca 2 minuty osmahneme. Poté vmícháme nadrobno pokrájenou petrželku, bobkový list, nasekanou chilli papričku a vyloupané krevety, na mírném ohni restujeme 2 minuty.
  • 2
    Přilijeme víno, přibližně 3 minuty povaříme, dokud se víno nezredukuje na polovinu. Ochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.