Krevety s cibulkou a chřestem na grilu

11 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku a chřest vložte do vroucí osolené vody a vařte 1 minutu. Slijte a nechte zchladnout.
  • 2
    Připravte si plech či grilovací misku a vložte na ní krevety, chřest a cibulku, osolte, opepřete a zakápněte olejem.
  • 3
    Grilujte 5 minut a otáčejte, aby vše bylo rovnoměrně ogrilované.
  • 4
    Zbytek oleje smíchejte v misce s citronovou šťávou a petrželkou, přidejte sůl a pepř.
  • 5
    Hotové krevety a zeleninu naaranžujte na talíř a přelijte dresinkem.
  • 6
    Podávejte s půlměsíčky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.