Krevety v zeleninové omáčce

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, rajčata a zázvor nakrájíme na malé kostičky, česnek prolisujeme. V rendlíku rozehřejeme olej přisypeme cibuli, zázvor, osmahneme, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou, přidáme cukr, mletou pálivou papriku, zakryjeme pokličkou a zvolna dusíme, až vznikne rajčatová omáčka.
  • 2
    V pánvi na másle orestujeme česnek, přiložíme krevety a smažíme, až krevety zrůžoví. Pánev odstavíme a před podáváním vmícháme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.