Krkonošská kaše

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky přebereme, spaříme horkou vodou, propláchneme vlažnou vodou a v osolené vodě uvaříme. Zvlášť si uvaříme oloupané brambory.
  • 2
    Měkké brambory zalijeme horkým mlékem a vymícháme v hladkou kaši. Do ní přimícháme uvařené krupky, okořeníme prolisovaným česnekem, majoránkou a dobře promícháme.
  • 3
    Na talířích omastíme kaši zpěněnou cibulkou.
  • 4
    Podávat můžeme se salátem z kysaného zelí. Podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.