Krkovička na cibuli, česneku a víně

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
983 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky krkovičky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče. Maso obložíme plátky cibulky a česneku, podlijeme vínem a přikryjeme alobalem. Vše pečeme čtyřicet pět minut. Maso občas přelijeme vypečenou šťávou.
  • 2
    Poté odstraníme alobal a bez něj pokračujeme dalších dvacet minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 9. 3. 2016
Krkovička na cibuli, česneku a víně
Pekla jsem pod alobalem celkově asi 45-50 minut, maso bylo měkké, víno odpařené, tak jsem už dopékat bez alobalu nenechávala. Jídlo je dobré, ale schválně skrz toho bych víno neotvírala. 🙂