Kroupomasové karbanátky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
58 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kroupy propereme ve studené vodě, vsypeme do hrnce s vroucí vodou a vaříme na mírném ohni, až je z nich skoro kaše.
  • 2
    Na pánvi osmahneme nakrájenou cibulku na sádle, přemístíme ji do mísy. Přidáme rozvařené kroupy, mleté maso, vejce, sůl a pepř, důkladně promícháme. Z hmoty vytvoříme menší karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji. Přebytečný tuk necháme vsáknout do papírové utěrky, servírujeme na tácu vyloženém natrhaným hlávkovým salátem, obložené nakrájenými rajčaty a paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.