Kroupový salát s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10kusůOlivy nakládané
- 1lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet vinný
- 150gramůJečné kroupy
- 150gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1463 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
116 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
30 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Předem uvařené kroupy smícháme s tuňákovou konzervou, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, olivy na kolečka, vinný ocet.
- 2Opepříme a osolíme.
- 3Můžeme dát i bylinky nebo pažitku.
- 4Promícháme a vychlazené podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.