Kroupy s červenou řepou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou šalotku, přidáme tymián a kroupy. Dusíme asi 2 minuty a poté přelijeme bílým vínem. Povaříme asi 5 minut a zalijeme horkým zeleninovým vývarem. Dusíme asi 30 minut, dokud nejsou kroupy měkké.
  • 2
    Sterilovanou červenou řepu slijeme, nakrájíme na drobné kostičky a vložíme do mixéru, přidáme polovinu bílého jogurtu a rozmixujeme.
  • 3
    Směs s červenou řepou smícháme s kroupami, osolíme a opepříme. Důkladně promícháme
  • 4
    Poté servírujeme na připravené talíře, zdobíme lžící bílého jogurtu a najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.