Křupavé špenátové trojhránky

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
63 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Náplň: v pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a mírně smažíme 3–5 minut doměkka. Přidáme nasekaný špenát a podusíme 1 minutu. Necháme vychladnout. Přidáme sýr ricotta, muškátový oříšek, podle chuti sůl a pepř. Zamícháme a rozdělíme na 8 porcí.
  • 2
    Vymažeme plech na pečení. Každý plát listového těsta rozřízneme na 2 dlouhé pruhy. Naplníme a sbalíme trojhránky. Pečeme 20 minut v troubě na 200 °C, až je těsto křupavé a zlatavé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.