Křupavý broskvovo-nektarinkový koláč
50 min.
Ingredience
- 6kusůNektarinka
- 1kusVanilkový lusk
- 6kusůBroskve
- 1lžícePomerančová kůra
- 60gramůCukr krupice
- 120gramůMandle
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Rozválíme listové těsto, přendáme na plech s pečícím papírem a posypeme směsí mletými mandlemi smíchanými s vanilkovou dření, krupicovým cukrem (dvě polévkové lžíce) a pomerančovou kůrou.
- 2Na směs rozložíme plátky ovoce a posypeme cukrem.
- 3Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20-30 minut.
- 4Hotový koláč pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.