Křupavý broskvovo-nektarinkový koláč

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozválíme listové těsto, přendáme na plech s pečícím papírem a posypeme směsí mletými mandlemi smíchanými s vanilkovou dření, krupicovým cukrem (dvě polévkové lžíce) a pomerančovou kůrou.
  • 2
    Na směs rozložíme plátky ovoce a posypeme cukrem.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20-30 minut.
  • 4
    Hotový koláč pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.