Křupavý rybí nákyp

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme a osušíme. Ohnivzdornou formu vymažeme máslem a vysypeme 1 lžící ovesných vloček. Rybí maso nakrájíme na menší kousky a spolu s chřestem, kraby a mušlemi rozložíme do formy. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rozpustíme zbývající máslo a vmícháme do něj instantní vločky. Přidáme vývar z chřestu, kyselou smetanu, ochutíme solí, pepřem a petrželkou. Touto omáčkou rybu přelijeme, posypeme ji zbývajícími vločkami a sýrem, navrch dáme kousky másla. V horké troubě zapékáme asi 15-20 minut.
  • 2
    Chutná s okurkovým salátem s kyselou smetanou a spoustou nasekaného kopru.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.