Krůtí cordon bleu

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
43 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme, očistíme, osušíme a naklepeme, osolíme, opepříme. Petrželku omyjeme a na jemno nasekáme, polovinu petrželky vložíme do misky, přidáme kozí sýr, pepř, limetkovou šťávu, 2 lžíce smetany, promícháme.
  • 2
    Na každý krůtí řízek položíme 2 lžíce sýrové náplně, plátek parmské šunky, překlopíme a zajistíme pomocí párátek.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, řízky na něm z obou stran osmažíme. Poté je vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
  • 4
    Zbytek sýrové náplně smícháme s vypečenou šťávou na pánvi a necháme projít varem, přimícháme zbytek petrželky a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.