Krůtí karbanátky
40 min.
Ingredience
- 500gramůKrůtí prsa
- 1kusŠalotka
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžičkyCitronová kůra
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1kusCitrony
- 100mililitrůOlej stolní
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
38 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a umeleme. Smícháme je s nasekanou šalotkou, petrželkou, citronovou kůrou, hořčicí a žloutky, osolíme, opepříme, dobře promícháme.
- 2Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a upečeme je na rozehřátém oleji do zlatova.
- 3Podáváme ozdobené dílkem citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a dušená zelenina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.