Krůtí kousky s hráškem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Na teflonové pánvi na rozpáleném oleji je zprudka opečeme po všech stranách, osolíme a opepříme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou šalotku, hrášek a krátce podusíme. Přilijeme víno a pod pokličkou dusíme 5 minut.
  • 2
    Potom vmícháme zakysanou smetanu a necháme na silnějším ohni trochu svařit. Pánev odstavíme z plotny a vmícháme estragonovou hořčici.
  • 3
    Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.