Krůtí krutony po tatarsku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
74 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
741 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z veky ostrouháme kůrku, ukrojíme z ní 12 plátků, které potřeme olejem a v troubě upečeme dozlatova.
  • 2
    Zbytek veky nastrouháme, pokropíme mlékem, smícháme s mletým krůtím i vepřovým masem, přidáme hladkou mouku, vejce, nasekanou cibuli, osolíme, opepříme a ze směsi vytvoříme 12 biftečků, které osmažíme na sádle.
  • 3
    Biftečky položíme na opečené plátky veky, potřeme je hořčicí a posypeme nadrobno nakrájenou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.