Krůtí maso pečené s rýží

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
18 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omytá a osolená krůtí stehna, dusíme je doměkka. Podle potřeby maso podléváme zeleninovým vývarem. Měkká stehna vyjmeme a vykostíme.
  • 2
    Propláchnutou rýži povaříme asi 2 minuty, scedíme a zalijeme šťávou, ve které jsme dusili maso. Přidáme majoránku, utřený česnek, podušený hrášek, nakrájené maso ze stehen, vše zamícháme. Zalijeme vývarem a dáme péci do trouby asi na 20 minut.
  • 3
    Při podávání posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.