Krůtí maso s jablky

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
37 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
10 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a opepříme. Osmahneme na 75 g rozpáleného másla, poté podlijeme 1/4 octa a necháme 15 minut dusit.
  • 2
    Po 15 minutách přilijeme další čtvrtinu octa. Postup poté ještě jednou zopakujeme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokapeme citronovou šťávou. Přendáme do hrnce, podlijeme zbylým octem a 50 ml vody, osolíme, opepříme, přidáme skořici a zázvor. Zakryté necháme vařit 30 minut.
  • 3
    Maso podáváme pokrájené na plátky, obložené vařenými jablky a přelité šťávou z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.