Krůtí maso s petrželkou a citronem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky krůtího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Petrželovou nať nasekáme najemno.
  • 2
    Maso na másle s olejem osmažíme po obou stranách dozlatova. Poté maso přeložíme na mísu a držíme na teple. Do výpeku vlijeme vývar, citronovou šťávu a petrželovou nať. Provaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
  • 3
    Maso podáváme s omáčkou a plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.