Krůtí maso s petrželkou a citronem
30 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 120mililitrůVývar drůbeží
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky krůtího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Petrželovou nať nasekáme najemno.
- 2Maso na másle s olejem osmažíme po obou stranách dozlatova. Poté maso přeložíme na mísu a držíme na teple. Do výpeku vlijeme vývar, citronovou šťávu a petrželovou nať. Provaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
- 3Maso podáváme s omáčkou a plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.