Krůtí maso v černé omáčce

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, perník nastrouháme, mandle spaříme, sloupneme a nakrájíme na kousky, hrozinky namočíme ve třech lžících piva.
  • 2
    Cibuli zpěníme na másle s olejem, přidáme maso, osolíme, opepříme, promícháme a osmažíme. Poté podlijeme pivem a pod poklicí dusíme.
  • 3
    Asi po půl hodině vmícháme strouhaný perník, mandle, hrozinky a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.