Krůtí maso v černé omáčce
55 min.
Ingredience
- 800gramůKrůtí prsa
- 2kusyCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
- 3lžícePerník
- 1lžíceHrozinky
- 1lžíceMandle
- 700mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, perník nastrouháme, mandle spaříme, sloupneme a nakrájíme na kousky, hrozinky namočíme ve třech lžících piva.
- 2Cibuli zpěníme na másle s olejem, přidáme maso, osolíme, opepříme, promícháme a osmažíme. Poté podlijeme pivem a pod poklicí dusíme.
- 3Asi po půl hodině vmícháme strouhaný perník, mandle, hrozinky a provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.