Krůtí měšec
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceBazalka
- 400gramůKrůtí prsa
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSolamyl
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 100mililitrůVíno bílé
- 3kusyŽampiony čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytá krůtí prsa nakrájíme na tenčí plátky, osolíme a opepříme.
- 2Vejce smícháme se šunkou nakrájenou na nudličky, nahrubo nastrouhaným sýrem a nasekanou bazalkou.
- 3Plátky masa potřeme připravenou směsí, vytvoříme měšce a upevníme je párátky. Obalíme v Solamylu a opečeme na másle spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí a očištěnými, nakrájenými žampiony. Dusíme doměkka a během dušení maso podléváme bílým vínem.
- 4Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.