Krůtí minutkový gulášek Ládi Hrušky
30 min.
Ingredience
- 400gramůKrůtí maso
- 1kusCibule
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 30mililitrůKečup
- 250mililitrůVoda pitná
- 10mililitrůOlej rostlinný
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na jemno. V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme kostičky masa po dobu asi 3 minut, přidáme cibuli a restujeme další asi 2 minuty. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup a prolisovaný česnek a podlijeme vodou. Zakryjeme pokličkou a dusíme asi 10 minut. Podle potřeby zahustíme lžící mouky a dobře rozmícháme. Po zahuštění ještě asi 3 minuty povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.