Krůtí nudličky dušené s fazolkami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
41 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky povaříme asi sedm minut ve vroucí vodě, poté scedíme, přelijeme studenou vodou a na cedníku necháme okapat. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, petrželovou nať jemně nasekáme. Rajčata spaříme, sloupneme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na slanině zpěníme cibuli, vmícháme maso, osolíme, opepříme a chvíli smažíme. Poté přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme pivem. Přidáme rajčata, fazolky a chvilku povaříme. Na závěr vmícháme smetanu, petrželovou nať, necháme prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.