Krůtí nudličky dušené s fazolkami
55 min.
Ingredience
- 800gramůKrůtí prsa
- 2kusyCibule červená
- 350gramůRajčata
- 400mililitrůVoda pitná
- 120gramůAnglická slanina
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1lžícePetržel - nať
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 350gramůFazolové lusky zelené
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
41 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Fazolky povaříme asi sedm minut ve vroucí vodě, poté scedíme, přelijeme studenou vodou a na cedníku necháme okapat. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, petrželovou nať jemně nasekáme. Rajčata spaříme, sloupneme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme na kostičky.
- 2Na slanině zpěníme cibuli, vmícháme maso, osolíme, opepříme a chvíli smažíme. Poté přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme pivem. Přidáme rajčata, fazolky a chvilku povaříme. Na závěr vmícháme smetanu, petrželovou nať, necháme prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.