Krůtí pečená prsa

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
32 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsní řízky opláchneme, osušíme, plátky masa podélně nařízneme, aby se vytvořily kapsy na nádivku.
  • 2
    Ohřátým mlékem přelijeme veku nakrájenou na kousky a necháme mléko vsáknout. Smícháme s vejcem, šalvějí, solí, pepřem, promícháme. Nádivku rozdělíme na plátky masa, zatlačíme ji do zářezů a sepneme párátky.
  • 3
    Rozpálíme v hrnci olej, plněná prsa osmahneme po všech stranách, přidáme kuřecí vývar a kastrol vložíme do předehřáté trouby na 70 minut.
  • 4
    Kedlubny oloupeme, nakrájíme na proužky. Po 30 minutách pečení je přidáme k masu s cibulkami a pokrájenou slaninou. Necháme dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.