Krůtí plátky na pažitce

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
417 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Poté osmažíme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Maso přendáme na talíř a uchováme v teple.
  • 4
    Z pánve odstraníme tuk, přisypeme pokrájenou šalotku a necháme jí restovat 1 minutu, poté přilijeme smetanu.
  • 5
    Necháme chvíli vařit, osolíme, opepříme a posypeme sekanou pažitkou.
  • 6
    Maso servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.