Krůtí plátky s Hermelínem
45 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
23 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
62 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji.
- 2Plátky rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Na maso položíme na plátky nakrájený sýr a navrch nasypeme nasekanou petrželku.
- 3Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.