Krůtí plátky s jarní zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nařežeme maso z vrchní strany na kostičky a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
  • 2
    Opláchneme brokolici a oddělíme horní část od košťálu.
  • 3
    Rozkrájíme růžičky na kousky a v osolené vodě uvaříme doměkka. Před koncem přidáme hrášek, aby byl také měkký. Vodu slijeme.
  • 4
    Očistíme ředkvičky a nakrájíme na plátky.
  • 5
    Společně s máslem přimícháme do zeleniny.
  • 6
    Připravené maso dozlatova osmahneme na oleji a podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.