Krůtí plátky s jarní zeleninou
55 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyŘedkvička
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1kusBrokolice
- 400gramůKrůtí maso
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůHrášek
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nařežeme maso z vrchní strany na kostičky a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
- 2Opláchneme brokolici a oddělíme horní část od košťálu.
- 3Rozkrájíme růžičky na kousky a v osolené vodě uvaříme doměkka. Před koncem přidáme hrášek, aby byl také měkký. Vodu slijeme.
- 4Očistíme ředkvičky a nakrájíme na plátky.
- 5Společně s máslem přimícháme do zeleniny.
- 6Připravené maso dozlatova osmahneme na oleji a podáváme se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.