Krůtí plátky s petrželkovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
491 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájené maso na plátky osolíme, opepříme a opečeme z obou stran dozlatova.
  • 2
    Maso dáme do misky a udržujeme v teple.
  • 3
    Na oleji osmahneme cibuli, zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku.
  • 4
    Přilijeme studenou vodu a přivedeme k varu.
  • 5
    Přidáme kostku bujonu a bílý pepř.
  • 6
    Přidáme nasekanou petrželku, rozmixujeme a zalijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.