Krůtí plátky Tandoori

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
521 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme jogurty s kořením, rozmačkaným česnekem, rozmačkaným zázvorem, jemně nasekanými a rozmačkanými paprikami, s citronovou šťávou, solí a pepřem. Směs má být co nejhladší.
  • 2
    Do krůtích plátků nakrojíme zářezy a maso vložíme do připravené směsi. Necháme do druhého dne v chladu.
  • 3
    Maso i s marinádou přendáme do pekáče nebo zapékací mísy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Nakonec necháme chvíli pod grilem v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.