Krůtí prsa s růžičkovou kapustou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
42 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
33 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu očistíme a rozkrojíme na půlky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Zázvor a česnek oloupeme a najemno nasekáme.
  • 2
    Na pánvi bez oleje opražíme kešu oříšky, vyjmeme je a odložíme stranou. Potom na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm růžičkovou kapustu, brambory a bílé části jarní cibulky. Přidáme zázvor, mletou kurkumu a sůl a vše pečeme asi 3 minuty. Přilijeme kokosové mléko a javorový sirup a necháme 20 minut povařit. Krůtí maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a asi po 10 minutách vložíme k zelenině na pánev.
  • 3
    Nakonec přidáme zelenou část jarní cibulky, dochutíme solí, cayenským pepřem a citronovou šťávou. Navrch nasypeme kešu oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.