Krůtí ragú na víně

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
14 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté krůtí stehno mírně naklepeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, odstavíme z ohně, vmícháme mletou papriku.
  • 3
    Do vymaštěného kastrolu vložíme připravené maso, pokryjeme je cibulí, očištěnou, na nudličky pokrájenou paprikou, oloupanými, na kousky rozkrájenými rajčaty a vše posypeme krájeným česnekem, kmínem a solí. Mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
  • 4
    Přidáme chilli koření, oloupané, na kostky nakrájené brambory, víno a dusíme, až maso i brambory změknou.
  • 5
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.