Krůtí řízky plněné sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
33 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na řízky. Osušíme je, po straně do nich nařízneme kapsu. Maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Lučinu našleháme, ochutíme na nudličky nakrájenými lístky bazalky a rozdrceným pepřem. Připraveným krémem naplníme řízky. Opékáme je na rozehřátém oleji v pánvi po obou stranách asi 2 minuty.
  • 3
    Oloupanou mrkev rozkrájíme na špalíčky a fazolky necháme rozmrazit. Máslo zahřejeme s vývarem, vložíme zeleninu a vaříme do měkka. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem.
  • 4
    Zeleninu se řízky upravíme na talíře a posypeme lístky kerblíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.