Krůtí řízky s marsalou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
967 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme se solí, pepřem a sušenou šalvějí. Ve směsi obalíme řízky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a pečeme z každé strany 2–3 minuty. Hotové dáme na talíř a uchováme v teple.
  • 2
    Do výpeku v pánvi přidáme máslo, cibuli nakrájenou na plátky a žampióny na čtvrtky. Při mírné teplotě dusíme doměkka, přidáme marsalu, vodu a promícháme.
  • 3
    Řízky upravíme na mísu, přelijeme je omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.