Krůtí roláda s rajčatovou náplní

105 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá krůtí prsa upravíme na plát, osušíme a po obou stranách osolíme a opepříme. Sušená rajčata nakrájíme na kousky, sýr nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Připravené maso potřeme pestem a poklademe sušenými rajčaty, sýrem a nasekanou bazalkou. Pevně svineme do rolády a ovážeme nití. Roládu rychle opečeme v kastrolu na oleji po všech stranách, přidáme nakrájená loupaná rajčata a přilijeme vývar. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 70 minut. Měkkou roládu vyjmeme a necháme na teplém místě. Omáčku zahustíme jíškou. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.