Krůtí srdíčka v marsale

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
583 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srdíčka zbavíme šlach a cévek, očistíme a zasypeme moukou, pak je nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpálíme olej s máslem, přidáme srdíčka a opékáme asi 2 minuty, až lehce zhnědnou. Pak přidáme cibuli na kostičky a po dalších dvou minutách protlak. Vše zalijeme marsalou, zakryjeme a vaříme mírným varem 7–8 minut. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Jarní cibulku nakrájíme na tenké plátky a dvě minuty před ukončením varu ji vmícháme do pokrmu. Přidáme nasekanou petrželku, upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.