Krutony s tatarskou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
682 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně umeleme, osolíme, přidáme pepř, mletou papriku, vejce, dobře promícháme a směs rozdělíme na 30 stejných dílů.
  • 2
    Z jednotlivých dílů tvarujeme malé biftečky, které v horkém oleji po obou stranách opečeme dozlatova. Spolu s biftečky opečeme mlékem navlhčenou žemli, nakrájenou na tenčí řezy ve tvaru trojúhelníků (3ks na 1 porci).
  • 3
    Opečené biftečky klademe na opečené trojúhelníčky (krutony) a zdobíme je střídavě hořčicí, tatarskou omáčkou a jemně nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.