Krymský salát
20 min.
Ingredience
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůOlej stolní
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůRajčata
- 100gramůSalám jemný
- 20gramůCibule
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,25kusSalát hlávkový
- 1lžičkaHořčice
- 60gramůProtlak rajčatový
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
35 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V misce utřeme protlak, olej, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř.
- 2Přidáme uvařený, na kostičky nakrájený celer, omyté, nakrájené papriky, rajčata, sýr, salám a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme.
- 3Hotový salát zdobíme listy hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.