Kukuřičné reginette s tuňákem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V slabě slané vodě vaříme tofu asi 10 minut. Vložíme do mixéru se 2 lžícemi olivového oleje, kapary a špetkou soli. Vše umixujeme tak, aby jsme dostali hladký krém.
  • 2
    Těstoviny vaříme ve slané vodě. Když jsou „al dente", přidáme ke krému z tofu.
  • 3
    Přidáme nasekané černé olivy, tuňáka, z něhož jsme předem slili olej, a několik lístků nadrobno nasekané majoránky. Opatrně promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.